herinner mij  Profiel vergeten? | Aanmelden

Uitslag:     Thuis Verloren 2 - 9

Geplaatst door Marley Lobregt op 22-09-2009

FC Breukelen A3 - Hoogland A3

Zaterdag 19 september om 11:45 moesten we verzamelen voor de wedstrijd tegen Hoogland A3. Nog voordat de wedstrijd begon kregen we onze 2 domper al te verwerken. Eerder kregen wij te horen dat Marc niet mee mocht spelen in onze wedstrijd. Vervolgens kregen we te horen dat er geen scheidsrechter was gevonden en dat Marley de wedstrijd moest fluiten.

Toen het welbekende fluitsignaal van de scheidsrechter, Marley, klonk ging Hoogland direct veel van start. Onze A3 werd onder druk gezet en dit resulteerde in enkele kleine kansjes voor Hoogland. Na een minuut of 15 spelen begon de A3 tegendruk te geven en Hoogland werd aan het verdedigen gezet. Op dat moment tegen de verhoudingen in kwam Hoogland op voorsprong. De A3 bleef echter aardig voetballen en Kelvin kreeg de bal op het middenveld. Na enkele tegenstanders fraai gepasseerd te zijn schoot hij de bal met zijn chocoladebeen in het hoekje. De keeper van Hoogland was kansloos. Kort hierna floot Marley voor het rustsignaal. De spelers van de A3 genoten van een welverdiend slokje water en de 2e helft zag er rooskleurig uit. Echter werd Breukelen in de 2e helft goed onder druk gezet door Hoogland en dit resulteerde kort na rust in een doelpunt. De A3 probeerde het nog wel maar Hoogland bleek sterk in de afronding en liep zo uit naar 7-2. Gert-Jan scoorde nog een doelpunt maar vervolgens scoorde Hoogland ook de 8e en 9e goal.

Ondanks de forse nederlaag toch een prima wedstrijd!

Complimenten aan Jos voor het prima keeperswerk.

Plaats dit bericht op: voeg toe aan NUjij.nl Twitter Facebook Voeg toe aan EKudos MSN Reporter

Niet alleen voor het keeperswerk
door Jos Tijhuis op 22-09-2009

Nou mag het toch echt wel gezegd worden: Complimenten voor Marley als scheidsrechter. Daar kies je niet voor. En elke fluitsignaal kan als subjectief ontvangen worden, en dan krijg je van in ieder geval 1 team de ziektes.

Niemand die daarvoor kiest.

Marley bedankt

Je moet ingelogd zijn om zelf reacties te kunnen plaatsen.
Log eerst even in of klik hier om je eigen TeamWebs profiel aan te maken.

Met je eigen TeamWebs profiel kun je super handig en simpel gebruik maken van alle voordelen van TeamWebs. Dus ook berichten plaatsen en natuurlijk je eigen TeamWeb opstarten!